לאור ההצלחה שרשם קו ההסעות המיוחד במהלך חודשי הקיץ ולאור בקשות של בני הנוער וצעירי העיר, שפנו בבקשה להאריך את השירות, החליטו השבוע בעירייה להמשיך את פעילות ה"ימבוס" עד ליום שבת, 21.9.19 ובכך לאפשר לבני הנוער ולצעירי העיר ליהנות מהשבתות החמות האחרונות של הקיץ בחוף הים, באמצעות ההסעות שייקחו אותם בעלות סמלית של 10 שקלים לכל כיוון.
מהעירייה נמסר כי מאות בני נוער וצעירים נהנו במהלך הקיץ מהשירות, כאשר מרבית האוטובוסים יצאו בתפוסה מלאה. על פי נתוני מחלקת הנוער והצעירים מרבית הנוסעים, כ-80% מהם היו בני נוער. היעד הפופולארי ביותר היה חוף הים כאשר כ-90% העדיפו את הבילוי בחוף לעומת כ-10% שבחרו לבלות בסינמה סיטי.
התחנות יישארו ללא שינוי והקו המיוחד יאסוף נוסעים בגילאי 35-14 משלוש התחנות הקבועות:
בשעה 11:30 יצא מהתחנה שבצומת הרחובות דם המכבים ושד' החשמונאים (ליד עזריאלי פאלאס), משם ימשיך לכיכר התחבורה, ליד שער ארומה בקניון ולתחנה בצומת שבין שד' יצחק רבין לשד' החשמונאים, לכיוון כביש 443. משם ימשיכו הנוסעים לבילוי בחוף הים ולסינמה סיטי ראשל"צ, כאשר האוטובוס חזרה יצא בשעה 17:00 מסינמה סיטי, ימשיך לחוף ומשם חזרה לעיר.
מנהלת מחלקת הנוער והצעירים, לטם גל: "שמחנו לראות לאורך הקיץ את בני הנוער והצעירים שלנו מצביעים ברגליים ומגיעים מידי שבוע לקו ההסעות המיוחד שסדרנו להם בשיתוף אגודת נוע תנועה. אני מזמינה את כולם לעקוב אחר הפעילות השנתית שלנו ברשתות החברתיות ובאתר."