עשרות צופים ובני משפחה מילאו ביום שישי האחרון את אולם הספורט של תיכון עירוני א' כשהגיעו לצפות במשחק הגמר בין קבוצת "אורן מודיעין" הקרויה על שמו של אורן מזרחי ז"ל, בנו של מאמן ושחקן הקבוצה אייל מזרחי, לבין קבוצת הבראיקה שהתברגה בראש הטבלה כבר בתחילת הליגה.
שתי הקבוצות החזקות עלו על הפרקט והתחרו בנחישות על הגביע. הבראיקה עם כל התותחים שהציבו אותם בראש הליגה הסדירה ובראשם השחקן המצטיין, יואב קליימן, התייצבה מול שחקני "אורן מודיעין", שהגיעו חדורי מטרה, לאחר שבגמר בשנה שעברה הפסידו את הגביע לקבוצת "חבורת הלול", שהספיקה השנה אף לשנות את שמה ל"טורטלים".
כבר מהפתיחה הראו שחקני "אורן מודיעין" נחישות ולחימה בלתי מתפשרת ומהר מאוד נטלו את ההובלה. קבוצת הבראיקה שלא הייתה מוכנה לוותר כל כך מהר על התואר צמצמה את הפער, אך אורן מודיעין ברחו והגדילו את ההפרש. כך התנהל המשחק לכל אורכו כאשר אורן מגדילים והבראיקה מצמצמים. הפער גדל לכדי יתרון מבטיח של 12 נקודות אך שוב הצליחו הבראיקה לצמצמם. ברבע השלישי, כאשר עוד היו בקהל מספר אופטימיים שהאמינו שהבראיקה חוזרים למשחק, הצליחו אורן מודיעין בנחישות בלתי מתפשרת להגדיל את הפער פעם נוספת ולחתום את המשחק בתוצאה 48:55 ולהניף את הגביע המוזהב.
בטקס חגיגי במעמד מנהל אגף הספורט, חנן דנציגר, הוענקו גביעים לשחקנים המצטיינים בכל הקבוצות, ומגנים למלך הסלים, עידו טרבס מקבוצת הטורטלים, שקבע ממוצע של 18 סלים למשחק.