החומרים
שכבה א'
1 אב' מוס בטעם פיסטוק
2 כוסות ריצ' קונדטורי
1 כוס ריצ' קפה
שכבה ב'
200 גר' שוקולד מריר
1 כוס ריץ'
שכבה ג'
1 אב' מוס נוגט
2 כוסות רי'צ קונדטורי
1 כוס ריצ' קפה
15 כוסיות מרובע גבוה
אופן ההכנה
הכנת המוס
מכניסים לקערת ההקצפה אב' מוס פיסטוק 2 כוסות ריצ' ו-1 כוס ריצ קפה מקציפים הכל יחד כ-5 דקות, מכינים כנ"ל עם מוס נוגט
הכנת הגנש
ממיסים את השוקולד ,מחממים מעט את הריץ' ,מערבבים את שניהם יחד.
אופן הרכבת הקינוח
מכניסים כל מוס לשקית זילוף+ צנטר ,בתחתית הכוסית מזלפים מוס פיסטוק ומעליו מוס נוגט ,שמים כפית גנש ממתינים עד שיתיצב מעט, מזלפים שוב מוס פיסטוק ועליו מוס נוגט ומגישים. מצוין בהקפאה!
בהכל לשולחן ניתן לרכוש אבקות מוס במגוון טעמים מיוחדים כגון: פיסטוק, נוגט, תפוח , וניל בננה קפוצינו, ריבת חלב ועוד
קינוחיות קריסטליות בכל מיני דגמים מרהיבים מחכים לכם ב"הכל ללשולחן"