מאת: מערכת מודיעינט | צילום: חורחה נובומינסקי

משלחת של נציגים ממחוזות פריולי וונטו מאיטליה ביקרה השבוע במודיעין מכבים רעות, זאת במסגרת מודל "ערים לומדות", שמודיעין היא החלוצה שלו. 

במהלך הביקור נחתם הסכם שותפות בין מחוזות פריולי וונטו מאיטליה לבין העיר, שמטרתו שיתוף פעולה ליצירת הזדמנויות ללמידה באמצעות ביקורים לימודיים, תמיכה בפעילויות שונות ועוד.

במשלחת השתתפו נשיא מחוז פריולי, מסימיליאינו פדריגה ונציגי הפרלמנט האזורי של המחוזות, ראש העיר חיים ביבס, מנהלת המרכז הרב תחומי ותחום ערים לומדות, אורנה מגר, המשנה לראש העיר עמיעד טאוב ומחזיק תיק התיירות, שמעון גואטה.

ראש העיר, חיים ביבס שיתף את דבר הביקור בעמוד הפייסבוק שלו וכתב: "בשנים האחרונות הפכה מודיעין מכבים רעות למודל לחיקוי בתחום הלמידה לאורך החיים לא רק בישראל אלא גם באירופה. מעמד החתימה הינו שלב נוסף בשיתוף הפעולה שלנו עם מדינות האיחוד האירופאי, כאשר היעד שלנו הוא קידום הלמידה לכל הגילאים ובכל התחומים".