צילומים: מסעדת פדריק

חמים וטעים- מסעדת פדריק השיקה תפריט חורף חדש עם מנות מפתיעות שיחממו לכם את החורף, קוקטיילים משודרגים וקינוחים מפנקים במיוחד. 

התפריט החדש מציע מגוון עשיר של מנות ראשונות, עיקריות, וגם עסקיות - הנוגעות בכמה מטבחים בינלאומיים. תוכלו למצא בו מנות מהמטבח האיטלקי, האסיאתי, הצרפתי, הארגנטינאי, הישראלי ועוד.  "אצלנו כל אחד מוצא את מה שהוא רוצה", מספר ניב סיבוני, מנהל המסעדה: "התפריט גדול ונותן מענה לכולם. למשפחות עם ילדים, לערב עם החברים או לדייט זוגי. בנוסף, גם צמחונים, טבעונים וצליאקים ימצאו אצלנו מגוון מנות טעימות בתפריט החדש".

בין המנות החדשות:

סטייק רוקה - נתחי סינטה טרי המוגשים על פלטת ברזל לוהטת. בעת ההגשה המלצר שופך ציר בקר ויין אדום שגורם למנה להמשיך להתבשל בזמן האכילה.

ברוסקטה כבד אווז - מנה קלאסית מהמטבח הצרפתי, כבד אווז על מצע של בריוש, ריבת תפוחי עץ וחלבה.

פטריות מלך ירדן- פטריות צלויות בטאבון על מצע של רוטב חמאה שרופה.

מחלקת הקוקטיילים עברה גם היא שדרוג של ממש, מבטיחים בפדריק, ולתפריט הצטרף היצע חדש ומגוון של קוקטיילים צבעוניים, יפים ובעיקר טעימים

חידוש גם בגזרת הקינוחים

התפריט החדש מציג חגיגה מתוקה של מנות אחרונות עם מבחר מנות חדשות, מתוקות ומפנקות.


בין הקינוחים החדשים : 

טרייפל אוריאו חלווה - שכבות מרנג סגול, שערות קדאיף, שברי אוריאו עם קרם שוקולד לבן, דקוואז אגוזי לוז ושערות חלווה

פבלובה לוטוס - סירת מרנג, גלידת לוטוס,רוטב לוטוס, קצפת, פירורי לוטוס וקרמל מלוח


 

מומלץ להזמין מקום מראש: 08-8560644

לא בא לכם לקום מהספה? קליק למשלוח עד הבית