צילומים: אסף קרלה

סביצ'ה קלאסי

אני מביא לכם כאן את הסביצ'ה הפרואני הבסיסי ביותר, כמעט אחד לאחד כמו המקור. חשוב להקפיד על דג מים מלוחים טרי - לכבוש ולהתענג.

החומרים (ל־6 מנות):

 500 גרם פילה דג ים טרי, נקי מעור ומעצמות וחתוך לקוביות של 2 ס"מ

 1/2 כוס מיץ ליים טרי / לימון

 2 כפיות מלח ים (אטלנטיס)

1/2 צרור כוסברה קצוץ

 1/2 פלפל חריף קצוץ דק

 4 כפות שמן זית איכותי

מערבבים את קוביות הדג עם מיץ הליים / לימון והמלח ומשרים ל -10 דקות. מוסיפים את יתר המרכיבים ומגישים.

מומלץ לצרף לחם קרנץ איכותי.

בתיאבון

שף אבירם דותן, 'בית השף'.