צילומים: אסף קרלה
סביצ'ה קלאסי
אני מביא לכם כאן את הסביצ'ה הפרואני הבסיסי ביותר, כמעט אחד לאחד כמו המקור. חשוב להקפיד על דג מים מלוחים טרי - לכבוש ולהתענג.
החומרים (ל־6 מנות):
500 גרם פילה דג ים טרי, נקי מעור ומעצמות וחתוך לקוביות של 2 ס"מ
1/2 כוס מיץ ליים טרי / לימון
2 כפיות מלח ים (אטלנטיס)
1/2 צרור כוסברה קצוץ
1/2 פלפל חריף קצוץ דק
4 כפות שמן זית איכותי
מערבבים את קוביות הדג עם מיץ הליים / לימון והמלח ומשרים ל -10 דקות. מוסיפים את יתר המרכיבים ומגישים.
מומלץ לצרף לחם קרנץ איכותי.
בתיאבון
שף אבירם דותן, 'בית השף'.
קלדנות מהבית!
שובל | 11:59 26.10.23