תוכן מקודם
יש סיכוי שאתם עדיין לא מכירים את המקום הסודי הזה, גם אם אתם ממש אוהבים בשר
בליגד סנטר מודיעין ממוקמת אחת המסעדות הסודיות והשוות ביותר בעיר. מגיעים אליה צעירים ומבוגרים, חילונים ושומרי מצוות מירושלים, מתל אביב, מזכרון יעקב, מפתח תקווה ומהרבה מקומות נוספים, אבל במודיעין, מודים הבעלים – אב ושני בניו- גלעד, אלמוג ודר גולדרינג: "אנחנו קצת פחות מוכרים. אף פעם לא השקענו בפרסומים ורק מי ששמע עלינו מפה לאוזן ממלא את המקום וחוזר פעם אחר פעם. יש זוגות שעוד לא היו נשואים לפני שהגיעו לכאן לראשונה והיום יש להם 3 ילדים והם חוזרים לאכול אצלנו כמשפחה. אנחנו דוגלים באוכל טוב, פשוט, וטעים."
משפחה של מקום ומקום של משפחה
"לא סתם קוראים למקום הזה "Meet&Meat" אומר אלמוג, הבן הבכור למשפחת גולדרינג המנהל את המקום עם אביו גלעד ואחיו הצעיר דר. "יש לנו מסעדה משפחתית שמתמחה בבשר ומה שחשוב בה מלבד הטעמים הוא החוויה. בימי טרום קורונה חווית האירוח המיוחדת שלנו, אח"כ בזמן הסגרים שלחנו את החוויה שלנו במשלוחים לבית הלקוחות, ועכשיו, אנחנו כל כך שמחים לחזור ולארח במסעדה ומזמינים את כולם להפנינג חוויתי בימי שישי בו כל אחד בוחר את הנתח והכמות המתאימים לו".
"אנשים חוזרים שבוע אחרי שבוע ליהנות מבשר טוב ואווירה מטריפה", מספר אלמוג, "כל שבוע פוגשים עוד ועוד אנשים חדשים ששמעו עלינו ובאים לקחת חלק בחווית הבשר הגדולה ביותר שיש באזור".
חצר נעימה ומרווחתהמתארחים ב "Meet&Meat" יכולים לבחור לשבת בתוך המסעדה (בעלי תו ירוק), או בחצר הנעימה ורחבת הידיים. ואפשר גם לקחת את המנות המעולות או בשר ישר מהמעשנה ולערוך פיקניק בפינות הישיבה ביער המקסים שנמצא ממש חמש דקות מהמסעדה.
משפחה ואוכל במרכז העניינים
אבא גלעד, והאחים אלמוג ודר הם גם בני משפחה וגם חברים טובים שנהנים לעבוד יחד. הם עבדו יחד במספר פרויקטים עד שב- 2012 מצאו אהבה משותפת לאוכל ובמיוחד לבשר והחליטו להקים את מסעדת הבשרים בליגד 1. "גם אמא מגיעה לעזור כשיש לה זמן למרות שהיא אשת חינוך" הם מספרים.
עסק משפחתי | משפחת גולדרינג נהנים לעבוד ולאכול יחדעלייה לרגל של קרניבורים
המסעדה כשרה ואפשר ליהנות בה מסטייקים, נתחי בשר מובחרים, או מחווית בשרים עשירה, שחולקים יחד במרכז השולחן. "הארוחות כאן מתארכות והאוכל הוא רק סיבה, מעולה, למפגש מהנה של חברים".
לאחר שפרצה הקורונה לחיינו, שיבשה את השגרה ואילצה את המסעדות להסגר לתקופה, החליטו הגולדרינגים להחיות את המעשנה האהובה עליהם, להכין בשרים מעושנים מעולים ולהציע את מרכולתם בהפנינג של ימי שישי או במהלך השבוע כדי לקחת הביתה או לאירועים שנתפרים מראש (הבשר מגיע עם הוראות חימום, בקופסא יפה וממותגת ואפשר ליהנות ממנו במהלך כל השבוע).
המעשנה בפעולהאת הבשרים המעושנים מתחילים החבר'ה להכין בלילה הקודם וכל נתח מקבל את העישון שהוא צריך לפי רמת השומניות, עובי הנתח ורמת העישון הרצויה. ליד הבשרים אפשר ליהנות מירקות מהמעשנה ותוספות כמו תפוחי אדמה, בטטה וסלק, צ'ימיצ'ורי וחמוצים, טוסטים עם בשר ועוד.
לפרטים נוספים והזמנות > Meet&Meat