צילומים : ניר בישי

ניר בישי 42 נשוי+שלוש בנות מקסימות, תושב משמר איילון השכנה הקטנה של מודיעין. "עד לפני כשנה הייתי שכיר בחברה של ציוד טכני וכלי עבודה, החלטתי לעשות מעבר משכיר לעצמאי ולשנות תחום, ללכת עם הלב שלי, להנות מהעבודה שאני עושה ולהיות קרוב למשפחה שלי, לקחת את הבנות בבוקר לגן להחזיר אותן בצהריים הביתה זה הסיפוק הכי גדול שלי. במקביל עשיתי קורס מתקדם לבישול בירה וחזרתי להתמקצע בטיפול בבשרים. בעבר אני ומשפחתי עסקנו רבות בתחום הבשרים ומשם הידע הרב שלנו".

ניר : "המבשלה נפתחה לפני כחצי שנה והיא ממוקמת במשמר איילון, בתחילת הדרך ביצענו הרצה למקום, התחלנו כמבשלת בירה ולאחר מכן החלטנו לשלב גם בשרים על האש ומגוון מאכלים שמתאימים למבשלה. תהליך ההרצה נמשך כחודש בו נבחנו ספקים רבים לכל נושא וכמובן שבחרנו את הטובים ביותר. ביצענו הרצה שקטה כדי להכין הכל בצורה טובה וחלקה עבור הלקוחות. המטרה, להעניק חוויה קולינרית אמיתית הן ברמת האוכל,האווירה וכמובן בשירות. המקום כפרי ומשרה אווירה משפחתית נעימה ושלוה, בדיוק כפי שתכננו ובהתאם למקום בו ממוקמת המבשלה. רצינו לתת מענה לכל חובבי הבשר הבירות והיין. השילוב של מבשלה ואוכל טוב הוא שילוב מנצח, לא בכל מום יש את שניהם במקום אחד. אנחנו מייצרים את הבירה ומכינים את הבשרים בצורה מקצועית וטובה." 

איך מתנהל העסק?

ניר:"זהו עסק משפחתי, רוב העובדים הם מהמשפחה: אשתי, ההורים, אחיותי וגיסי. כולם נותנים את הכל כדי שבסופו של דבר הלקוח יצא מרוצה. זה מורגש שיש בני משפחה בעסק, הן ברמת השירות והן ברמת האכפתיות מכל דבר קטן. נכון להיום המבשלה פתוחה שלושה ימים בשבוע ובקרוב גם בימי שישי עד כניסת השבת. (המבשלה כשרה וסגורה בשבת) ישנה אווירה מצויינת, מקום כפרי במשק של המשפחה. אנשים יוצאים עם חוויה קולינרית חוויתית גבוהה מאוד."

מה מיוחד?

"הבשרים שאנו קונים הם מובחרים ביותר, אין פשרות בנושא. אומנם העלות הקניה גבוהה אך מי שמבין בבשר ויתנסה, יבין שזאת רמה גבוהה מאוד. יש לנו מעשנת קרה ומעשנת חמה, אנו מעשנים בשר אנטריקוט, סינטה, חזה אווז, שוק אווז, ושוק טלה. כל מה ששומני אנו מעשנים. אנו מגישים את הבשר המעושן בצורה קרה זה משהו מיוחד מאוד. תהליך העישון אורך כ- 12 שעות. יש לנו ניסיון של שנים בטיפול בבשר וחשוב לדעת איך לגשת לבשר ואיך לבצע את התהליך. ישנן מבחר נקניוקיות בהכנה עצמית, צוריסוס, מרגז, נקניקיית ציידים עם שקדים וצנוברים. המקום מזמין אליו גם מי שלא מוגדר קרניבור, ישנו מגוון רחב של מנות ראשונות וכתשעה סוגי סלטים ומטעמים צמחוניים."

מה בזירת הבירות ?

נכון להיום אנו מייצרים מספר סוגי בירות מובחרות, בירת פילזנר במקור מצ'כיה, זוהי בירה קייצית צלולה עם הרבה זמן של התססה. יש את הבירה של דופלבוק הגרמני בירה כהה וכבדה שמונה אחוזים. הבירה האדמונית שמעורבבת עם חיטה ושעורה גם כן שמונה אחוזים ולמי שאוהבים בירה מתקתקה וקלילה יש לנו בירת חיטה חמישה אחוזים עם מתיקות קלה. בנוסף, יש את הבירה בסגנון מינכן ששמים אותה בבקבוקים. שאר הבירות הן בחביות. בהמשך אנו נייצר עוד מבחר של בירות, המטרה היא לא לשווק החוצה אלא לסועדים במבשלה בלבד. נכון להיום, יש צורך להזמין מקום מראש. יש מקום ליחידים, לזוגות, לקבוצות לכל מי שרוצה להנות. ניתן לארח כ - 130 אנשים וניתן לסגור לאירועי בוטיק. יש לנו גם אירועי בוטיק קייטרינג בסגנון אסאדו ברזילאי-ארגנטינאי עם שפע של בשרים בבופה.

"הרעיון של המבשלה לפני הכל זה לייצר חוויה קולינרית מיוחדת. חיפשנו משהו אחר, לא תעשייתי, לא של מרכז העיר ולא מלחיץ וסוער. אלא מקום שניתן לקחת את הזמן ולהנות בלי להסתכל על המונה של החניה. ואכן אנשים באים בשמונה בערב ויוצאים בחצות ואף יותר מאוחר. השולחן שלהם. זה לא כמו במסעדה רגילה שממתינים שתסיים כבר לאכול להושיב את הלקוח הבא. כמובן יש את היתרון של אכול ושתה כפי יכולתך, אין לחץ.  אוכלים ושותים ברוגע. במשך הערב הלקוח מקבל לשולחן מנות ראשונות כגון: כרובית בטמפורה, פלאפלים מיוחדים חומוס סלופי ג'ו עם בשר סלטים ועוד. בהמשך מגיעים כשבעה סוגי בשרים, נקניקיות, קציצות קבב, פלטת בשרים קרים אנטיקוט אווז שוק טלה, נתחי פרגית, עוף מעושן מהמעשנת החמה שלנו עם רוטב צימיצורי, רצועות של אנטריקות ולבסוף גם קינוחים טובים.

תושבי מודיעין ?

"יש לנו קרבה גדולה מאוד למודיעין, המקום קרוב מאוד תוך 5 דקות אתם אצלינו, שימו בוויז "המבשלה בישיקיו" משמר איילון ותגיעו. מהמבשלה ניתן לראות את מתחם הישפרו סנטר במודיעין. כיוונתי לקונספט ייחודי מותאם לתושבי מודיעין שאוהבים בשר אוהבים לשתות ובאים להנות מערב חוויתי שלא ישכחו, כבר לא צריך לנסוע לתל אביב בשביל מסעדה ואווירה טובה. הגישה נוחה, חניה בשפע, יש כשרות, מקום אידיאלי לאירועי בוטיק קטנים, בינוניים ולא שגרתיים.

מנת בשר האהובה עלייך ?

"סטייק אנטריקוט בלאק אנגוס, אנו קונים את הסטייקים הכי טובים בשוק, ורד הצלע גושים מעל 4.5 קילו, מי שמבין יודע שזה הכי טוב בשוק."

בירה אהובה עלייך ?

"הבירה האדמונית שלנו, מתקתקה קלה וטעימה שמונה אחוזים".

טיפ קטן ?

"בתור אחד שאוהב לאכול ולשתות, לא משנה איפה אתה אוכל וכמה אתה משלם, העיקר שקיבלת את התמורה המלאה ואתה מרוצה מכך."

תוכניות לעתיד?

"כרגע אנחנו מתמקדים בלשפר עוד ועוד את המקום כדי להעניק חוויה מושלמת ללקוחות, בהמשך אנו נרחיב שיהיו עוד מספר מקומות אירוח."

לפרטים נוספים וטלפונים להזמנות לחצו כאן