מאת: טלי גת

מה בתפריט?

גם אם חשבתם שתזמינו כאן סלט, התפריט של פסטליאנו עושה חשק לפיצה הדקה העשויה בתנור אבן. הכשרה למהדרין של קייזר ממוקמת במתחם האוכל במפלס העליון ומציעה שתי קטגוריות של פיצה – פיצה רוסו (אדומה כמובן לרטבים על בסיס עגבניות) ופיצה ביאנקה (מלשון 'לבן' – המציעה פיצות עם רטבי אלפרדו למינהם).

"הבצק הטרי מיוצר במיוחד עבור פסטליאנו", מספר מאור, "ואני גאה בתוצר האיכותי ובמחיר התחרותי במיוחד". בנוסף לפיצות התפריט מציע למעלה מעשרה סוגי פסטה, רביולי, ניוקי וטורטליני עם מבחר רטבים, טוסטים, סלטים ומתאבנים וכמובן שתייה ופינוקים. לאחרונה הוכנסו לתפריט גם זיוה, מלאווח וצ'יפס עם גבינות, והמבין יבין.

בשעות הצהריים העבודה עולה על מסלול מהיר במיוחד. בפסטליאנו עובדים עם כל כרטיסי ההסעדה שתחשבו עליהם (תן ביס, זאפרסט, סיבוס, משלוחה וקופון פון) וההזמנות זורמות במיוחד מהמשרדים בליגד ובישפרו.

 

מנות מובחרות ומיוחדות

כששואלים את מאור מה המנה האהובה ביותר על הלקוחות הוא חושב לרגע, מתלבט ואז קובע: 'פיצה 4 גבינות' (מקטגוריית הביאנקה) והפיצות 'אל קפונה' ו'סיציליאנית', עם סלמון (מקטגוריות הרוסו). העובדים שמתקבצים במקום מתווכחים בינהם ולבסוף קובעים שגם ה'פיצה צ'יפס' יוצאת מן הכלל, ויש גם פיצה עם כמהין שמעוררת התעניינות...

הרעיון, על פי מאור, הוא לקחת מוצר בסיסי כמו פיצה ולהעיף אותו גבוה עם מגוון רטבים, תבלינים ותוספות מעניינות.

 

אנשים מצביעים ברגליים, ולא רק תושבי העיר

ההפתעה של המקום, מספרים בפסטליאנו, שהמיקום במרכז שכונתי לא מפריע ללקוחות מכל האזור, ואף מעבר, להגיע. והכל, הם אומרים, בזכות המטבח המוקפד, הנקי, שלא מאפשר מקום לטעויות. "כל מי שמכין מנה מכין אותה לפי פרוטוקול ברור והתוצאה תמיד תהיה זהה".
שיטת ה -'מפה לאוזן' עובדת חזק במקרה של פסטליאנו ומגיעים אליהם לקוחות ממודיעין מכבים רעות ומרחבי האיזור, אבל גם מערים רחוקות יותר. "מרחובות, מרעננה ומאיפה לא... ככה עובד מקום שהאוכל בו טוב. גם אם הוא לא במרחק נגיעה לכולם, יגיעו אליו מרחוק", מספר מאור ומזכיר את אימפריית שמש בשוק התקווה.

בינתיים, האימפריה הקטנה של מאור דואגת להגיע לכל מקום עם משלוחים – לכל שכונות העיר, למושבי הסביבה וכמובן למוצבים הקרובים. כולם מקבלים יחס אנושי ואישי "כך אנחנו מתחילים להכיר את הטעמים של כל לקוח ולקוח" אומר מאור.

 

תכניות לעתיד

"אנחנו עם הרגליים על הקרקע – עם תכנית עסקית ברורה והקפדה על כל פרט". בדרך הזו, מאמין מאור, הם יפתחו סניפים נוספים, יאפשרו למקומות נוספים ליהנות מהטעמים המיוחדים ויהפכו לרשת. בינתיים הוא מזמין את כולם להגיע לפסטליאנו במרכז קייזר וליהנות מהנחה בדלפק.

לפרטים נוספים - > פסטליאנו