תוכן מקודם

נקודת מפגש לחובבי בשר משובח 

במהלך תקופת הקורונה, חשבו האחים לבית לגזיאל - מסעדנים מוכרים במודיעין, על עסק נוסף. הזיקה שלהם לבשר הפכה לרעיון, והרעיון הפך לאחר זמן לא רב לחנות ומפעל רחב ידיים הממוקמים בקומה התחתונה של בית ירדן באזור התעשייה שילת. חנות המפעל המשפחתית והכשרה הפכה לנקודת מפגש לחובבי בשר טרי, דליקטסים ומעדני בשר איכותיים, סלטים, תוצרת מקומית ועוד מגוון רחב של מוצרים. אולם חשוב שתדעו שמאחורי החנות המצוחצחת נמצא מפעל שלם, אשר כל הפעילות שלו שקופה לציבור הקונים, גם באמצעות חלון עצום המחבר בין החנות למפעל.

מפעל מצוחצח שמייצר בשקיפות מלאה

נתחי הבשר הטריים מגיעים למפעל מגידולי בקר ישראלי הגדל בתנאים מפוקחים ואידאליים ברמת הגולן, תחת שמירה והקפדה על תקני בקרת איכות מהמחמירים ביותר וללא תוספים או חומרים משמרים. במיטמן מיישנים את הבשר ומייצרים המבורגרים עסיסיים, נקניקיות, קבבים ודליקטסים כמו חטיפי אסאדו לצלייה על הגריל, סוכריות בשר ועוד, במפעל ששטחו מגיע ל- 600 מטר.

התוצרת, כולל נתחים משובחים ומגוונים, משווקת גם למסעדות, רשתות, בארים וכמובן גם למסעדות האחים. "השליטה בשרשרת הייצור, החל מגידול הבקר ועד למכירת המוצר ללקוח, נותנת שקט נפשי שעובר מאיתנו ללקוחות" מספר עומר.

בשר משובח מגידולי בקר ישראלי

תנו למקצוענים של מיטמן לטפל לכם בבשר 

כאשר שואלים את עומר בנוגע למפגש עם הלקוחות הוא מציין בשמחה שהעבודה בחנות המפעל מאפשרת העסקת כח אדם קבוע כי קצב הוא מקצוע לכל דבר והלקוחות שמחים לפגוש את אותו צוות פעם אחר פעם ולהיות בטוחים שיקבלו ליווי מלא. "הקצב שואל את הלקוחות מה האירוע או המפגש, כיצד מתכוונים להכין את הבשר, מה אוהבים במשפחה וכו' ומנקודה זו הלקוח נותן אמון מלא באיש המקצוע ומקבל כמובן את המוצר המדויק המתאים לו, כולל מתכון, זמני עשייה וטיפים נוספים".

צוות מקצועי ויחס אישי

כל מה שצריך לארוחת בשר מושלמת 

ב"מיטמן" תמצאו בשר טרי, איכותי ומשובח מזני הבקר הטובים ביותר, וכן עופות טריים וגם דגים, והכל כשר. יש כמובן גם מוצרים מיוחדים כמו קרפצ'ו אנטריקוט מעושן, עראיס, קבבים מיוחדים כדוגמת קבב פיסטוק דבש, נקניקיות בעבודת יד, "סוכריות" בשר משופדות ועוד ועוד. 

מעבר לבשר מציעים באטליז עוד תוספות שיסגרו לכם את הארוחה המושלמת - סלטים, תבלינים שיעשירו את המנות שלכם, רטבים ייחודיים, בירות, וגם בוצ'רים איכותיים, סכינים, יינות משובחים ועוד.

 מגוון רחב של רטבים, תבלינים ותוספות שיוסיפו טעם למנות שלכם

לקראת יום העצמאות המתקרב - קבלו חמש עצות זהב למנגל המושלם:

כיצד תדעו מהו סוג הבשר שיתאים לצלייה?

נתחים רבים מתאימים לצלייה על המנגל. ספרו לצוות המקצועי במקום על הצרכים והמגבלות והוא ידע אילו נתחים כדאי לכם לקחת הביתה ועל מה כדאי לכם לוותר. המבחר הגדול כולל פיקניה פרימיום, נתח קצבים, סטייק אנטריקוט, פילה או סינטה ועוד. בנוסף לנתחים אידאלים ומוכרים אלו ימליצו לכם במקום על השלמות, כי אי אפשר בלי המבורגרים עסיסיים, קבבים, נקניקיות וכנפיים.

ההמבורגרים המדוגמים של "מיטמן"

כיצד תחשבו נכון את כמויות הבשר?

כמה פעמים טעיתם בעניין הכמויות? כמה פעמים קניתם הרבה יותר מידי ולפעמים גם פספסתם והאירוח הסתיים ללא תחושת שובע של האורחים? כדי שלא יהיה 'לא נעים' כדאי להסיר את חוסר הודאות לגבי כמות הבשר הדרושה בשביל מנגל מוצלח. חישוב פשוט יכול לסייע בכך: ילד עד גיל 13 אוכל בהערכה בין 150-200 גרם בשר, ואדם בוגר אוכל בין 350-500 גרם.

חשבו את הכמות הדרושה, חלקו אותה לפי העדפות הטעם של החברים, התייעצו עם הצוות וכך תדעו כמה בשר לקנות.

באיזו טמפרטורה צולים את הבשר?

בראש ובראשונה, בשרים קפואים או כאלה שעדיין קרים, לא מניחים על המנגל. כדי למצות את מלוא הטעם של הבשר חשוב להשתמש בבשרים בטמפרטורת החדר.

קונים מנגל? קבלו טיפ

בבחירת המנגל, מומלץ לבחור בכזה בו רשת הצלייה צפופה ועבה, כך מצמצמים בשעת הצלייה איבוד של נתחים לטובת גחלים לוחשות. ואם כבר גחלים, מומלץ להימנע מפחמים המשלבים חומרי בעירה סינטטיים.

מה חסר כדי שחגיגת ה"על האש" תהפוך לסופר מוצלחת? 

כמו בכל דבר הפתרון טמון בהיערכות מראש. לא פחות חשוב מההיערכות בכמויות הבשר, יש להיערך גם מבחינת הכלים הן בבית והן מחוצה לו. סכין טובה היא כלי הכרחי, קערות, תבלינים, מלקחיים, חומרי בעירה וכמובן שקית אשפה בשביל לא ללכלך את הסביבה. 

גם עופות טריים ודגים

כדאי לדעת:

• קצביית וחנות המפעל "מיטמן" ממוקמת במרכז ירדן, מתחם מגה-אור שילת

• כשר בהשגחת הרבנות מודיעין

• אפשרות לשירות משלוחים עד הבית במודיעין-מכבים-רעות והסביבה (חינם בקנייה מעל 400 ₪)

• מבצעים לדוגמה: פיקניה פרימיום טרי/ סינטה פרימיום טרי 140 ₪ לק"ג. אנטריקוט נברסקה ע״ע מיושן מעל 30 יום 165 ₪ לק"ג.  זרוע טלה שלמה מתובל קפוא למעשנה/תנור 90 ₪ לק"ג.  קבבים מיוחדים כדוגמת קבב פיסטוק דבש, קבב קלאסי ועוד - 2 ק"ג ב- 110 ₪. נקניקיות מיוחדות ( תאילנדיות, קוקוס קארי ועוד), 2 ק"ג ב- 120 ₪. בשר טחון מתובל לעראיס 2 ק"ג ב- 100 ₪. דיל המבורגר ב- 100 ₪; 5 המבורגר + 5 לחמניות + 1.5 ק״ג צ׳יפס. בגזרת העופות: 2 ק״ג שניצל דק דק ב- 90 ₪. 3 ק״ג כרעיים נקי ב- 90 ₪.

לפרטים נוספים והזמנות - > מיטמן