תקופת הקורונה גרמה לרבים לנסות להתחבר יותר למה שאוהבים, לנסות להתפתח בכיוונים שונים ולהגשים חלומות. דור חדד, צעיר נמרץ וחובב בישול ואוכל שגדל בין הסירים הלוהטים של אימו ב"מטבחון של סימה", החליט לצאת לדרך עצמאית משלו. מהבית הוא קיבל את התשוקה למקצוע וסביבה תומכת, אבל את עצמו בנה לגמרי לבד.

ארוחות שף פרטיות, מסיבות רווקים, וגם ערבי חברה

כבר למעלה מחמש שנים שדור חדד מנהל 'חיים כפולים'. בבקרים הוא חובר לאמא במטבחון, אבל משעות אחה"צ הכל משתנה. מהכנת אוכל ביתי למאות אנשים הוא עובר לעבודה מוקפדת בבישול, צלייה, אפייה, קיצוץ וכל מה שצריך לעשות כדי להפיק מנות מושלמות לאירועים ולארוחות פרטיות. ההיערכות כוללת הכנות, קניות, בניית תפריטים ובעיקר חיוך ורצון לשמח אנשים באמצעות טעמים.

 קרואסון כבד אווז, שיערות חלווה וקרם לוטוס | דור חדד

מבשל עם כל הלב ומשדרג את האירוע

דור חדד המתגורר במודיעין, גדל בה ומתכנן להמשיך בה את חייו, מספר שמרבית הערבים הקולינריים אותם הוא מפיק מתקיימים במודיעין מכבים רעות וסביבותיה, אבל הוא גם מגיע לכל מקום ברחבי הארץ. "מזמינים אותי לארוחות שף פרטיות בבית הלקוח, ימי הולדת, מסיבות רווקים/ות, הצעות נישואים, ימי נישואין, ערבים רומנטיים אינטימיים, ערבי קונספט, ערבי בוטיק וגם ערבי חברה", הוא מספר, " בישלתי למשל לחברת פוינטר, יס וסלקום. אני ממש נהנה לשמח ולהאכיל זוגות, משפחות, חברים או מוזמנים באירועים, כשהדגש הוא כמובן על איכות האוכל, שפע של מנות מגוונות ושירות מכל הלב". 

תפריטים מגוונים מכל טוב

את הרומן שלו עם המטבח התחיל דור בגיל צעיר והניסיון שצבר בבישול במטבח גדול מאפשר לו לתקתק גם אירועים עם הרבה משתתפים. הוא עבר הכשרה מקצועית במכללת השף ומצליח לקדם את עצמו באמצעות למידה ותשוקה אמיתית לאוכל ולמטבח, אותה רואים בבירור כשהוא מספר על כל הדברים הקטנים שמקפיצים את האירועים שהוא מכין: "יש לנו שני מנגלים גדולים עליהם אני מכין את כל סוגי הבשרים, ובכלל, אני אוהב להכין את כל מה שאפשר במקום. גם פסטות, סושי, פיצות, שולחנות שוק ועוד." ולמרות המגוון, הלב של דור, וגם רוב ההזמנות הולכים בעיקר לבשרים, בדגש על סגנון ארגנטינאי, הכל טרי טרי וכשר.

תכניות לעתיד?

דור מכוון לרמה גבוהה, ושואף להתקדם לפתיחת מסעדה משלו, שתוקם בחכמה "כשיגיע הזמן" הוא מדגיש. "הצורך לפנק ולשרת מגיע מאמא", הוא אומר. "למדתי לפנק, לא להגיד לא, לאהוב את מה שאני עושה, לדעת לנהל ולבשל, להחליט מה כן ומה לא. רב מה שלמדתי בחיים למדתי מאמא שלי האלופה. גם החלק של הנתינה, העזרה לנזקקים, והתרומה מגיע ממנה".