צילום: בית ספר דורות מודיעין | צילום מסך מפייסבוק

שתי ילדות בנות חמש יצאו ביום שני (14.2) לבדן מגן הילדים שבחטיבה הצעירה של בית הספר דורות במודיעין מבלי שהצוות החינוכי הבחין בכך. בסביבות השעה רבע לאחת יצאו הילדות ממתחם גן הילדים, עברו בשער בית הספר, (ככל הנראה עם תלמידי בית הספר המסיימים בשעה זו) ויצאו אל הרחוב.

רק לאחר כרבע שעה הבחינו בגן הילדים ששתי הילדות לא נמצאות והחלו בחיפוש אחריהן. משלא נמצאו בשטח הגן וביה"ס, הזעיק הצוות את ההורים ואלו הזעיקו את המשטרה.

שוטרי תחנת מודיעין, פקחי עירייה וההורים החלו בחיפושים אחר השתיים ברחובות הסמוכים לבית הספר, קראו בשמותיהן ושאלו עוברים ושבים אם ראו אותן.  החיפושים הגיעו עד לקניון, המרוחק מרחק רב מהגן, שם הבחין אחד השוטרים בשתי הילדות הקטנות.

ליאור וישוגרוצקי, אביה של אחת הבנות שיצאו מהגן, סיפר אמש בראיון ל"כאן 11" כי : "זה סיוט של כל הורה. כל תסריט הכי גרוע עבר לי בראש. ילדה בת חמש יוצאת לבד לטייל ברחבי מודיעין, לא יודעים לאן או מתי בדיוק יצאה". עוד סיפר ליאור כי בשום שלב לא קיבל הודעה מהגן על ההיעדרות של ביתו וכי את המידע קיבלו מאמא של הילדה השנייה.

מעיריית מודיעין נמסר: "מדובר באירוע חמור, והעירייה בשיתוף משרד החינוך החלה בביצוע תחקיר יסודי כדי לברר כיצד שתי ילדות יצאו משטח הגן ובית הספר ולחדד את נהלי העבודה הנדרשים במטרה שמקרה כזה לא יקרה שוב".