בראש הרשימה "יש עתיד במודיעין" עומד שחר מי-און, בן 47, תושב העיר מיום הקמתה.

בקצרה על שחר ועל פועלו:
לשחר 4 ילדים, אחד מהם עם מוגבלות שכלית. בשנת 2003 הוא ייסד את אק"ים מודיעין מכבים-רעות וכיהן כיו"ר בהתנדבות במשך 12 שנים. הוא הקים, הוביל ויזם את בניית המרכז הממוקם בתוך מבנה המתנ"ס ומיישם את נושא ההכללה בחברה, יזם את כניסת תנועת הנוער "כנפיים של קרמבו", יזם שיתוף פעולה פורה עם הישוב השכן "נוף אילון" בפתיחת מועדונית "איתנים בדרך" למען ילדים עם צרכים מיוחדים ועוד. מחזיק תיק עסקים קטנים ובינוניים וטיפוח יזמות עסקית במסגרת מועצת העיר.

אילו שינויים אתה מרגיש שהצלחתם לעשות מבפנים בקדנציה האחרונה?
אחד הנושאים העיקריים בהם התמקדנו היה נושא העסקים. באופן טבעי- לאחר שנבחרתי למועצה, ביקשתי לקבל תחום אחריות שלא היה קיים בעבר - תיק עסקים ויזמות- ולהוביל אותו, ואני שמח שראש העיר נעתר לבקשתי. אני מאמין שהעסקים הם העסק של העיר. לשמחתי הרבה, בקדנציה הזאת העירייה פעלה עם הפנים לעסקים. יש הרבה עבודה, יש הרבה מה לשנות ובמקביל, אני פוגש גם הרבה נכונות ורצון לעשות, לשפר ולקדם. השלטון העירוני חייב  לקדם את העסקים בעיר.
איחדנו את המשאבים הקיימים במשרדים השונים של העיריי, אשר עוסקים כל אחד בנושא אחר בתחום העסקים, כדי ליצור גוף אחד שעובד עבור התושבים. אנחנו קידמנו פתרונות לפישוט תהליכי רישוי והיתרים, כך שבעלי עסקים ימצאו שם את כל ההנחיות, כל הטפסים המקוונים וכל החוקים והתקנות- הכול במקום אחד. קידמנו מרחב יזמות, במטרה לסייע ליזמים העובדים מהבית והמתקשים לשאת בנטל השכירות, לצאת החוצה, לצבור לקוחות ולהתפתח.

ספר לי על פרוייקטים שהצלחת להרים בעיר?
נתחיל עם זה ששילבנו במסגרת פסטיבל "צלילי סתיו" מרכזי מוזיקה הפועלים בעיר, הקמנו את פרויקט "קורה בקפה" המביא הרצאות לבתי הקפה, הוצאנו לפועל את פרויקט "טעים להכיר" וגם את פרויקט "נעים להכיר". קידמנו מרכזים מסחריים שכונתיים, בין היתר על ידי הצבת שלטי הכוונה לעשרות מרכזים מסחריים ומוקדי עניין הפועלים בשכונות העיר, במימון העירייה. יצרנו ירידי חשיפה לעסקים הקטנים, עודדנו יזמות מקומית, ארגנו  כנסים מקצועיים להקצאת כלים לעסקים ויזמים, אפשרנו שילוט רול-אפ ללא תשלום ואף הקמנו את הוועדה לקידום וטיפוח עסקים ויזמים.

ציין שני דברים שלא היית משנה במודיעין?
לא הייתי מחליף את הקהילות והעמותות המדהימות שמסייעות אחת לשנייה.

מה כן היית משנה בעיר?
חייבים לעשות יותר למען הגמלאים, פיקוח על הפעוטונים, פתיחת מכללה, תחבורה, פנאי ודיור.

מה יהיה שונה במצע שלכם השנה מזה של הבחירות הקודמות?
במצע הנוכחי יש התייחסות מיוחדת לנושא הגמלאים. למרות התדמית הצעירה של העיר, כיום יש כ- 9,000 גמלאים שחיים בעיר ובחלק מתחומי החיים לא זוכים למענה הולם. יש בכוונתנו לפעול באופן מיוחד למען האוכלוסייה הזו כדי שהם יחיו ויתבגרו בכבוד ובנוחות בעיר שלנו.
נושא התחבורה הציבורית נמצא במצב לא טוב ואנחנו ניתן התייחסות רצינית ומקצועית לנושא.
נמשיך לתמוך בשוויון ולחזק העצמת נשים כמובילות בעסקים ובעשייה.