הדיירים: משפחה בת 6 נפשות
מקום: מודיעין
שטח : 150 מ"ר 
עיצוב פנים: נרקיס ברזני ♦ סטודיו לעיצוב פנים

הדיירים רכשו את הדירה לפני מס' שנים, לא התחברו לעיצוב שהשאירו אחריהם הדיירים הקודמים וידעו שביום מן הימים ,הבית ישתנה ויתאים לטעמם ואופיים של משפחתם. הם בקשו מקום עם תחושה של בית, מקום שיהיה כיף וחמים להיכנס אליו בסוף יום ולהרגיש בבית.
הדירה הייתה חשוכה, אפלולית וכבדה ונזקקה למתיחת פנים, התקציב היה צנוע מה שהיווה אתגר לא קטן, גם הזמן שיחק תפקיד, שכן הדיירים המשיכו להתגורר בבית בזמן השיפוץ. 

קיר הכניסה לבית, הדבר החשוב מכולם שמזמין להיכנס פנימה היה ארוך ריק ולא מזמין ולכן היה הדבר הראשון שהוחלט לטפל בו. הקיר חופה בבריקס ועל מנת "לשבור" את הקיר הארוך נבנו נישות ש"חתכו" את אורכו  ובתוכן גופי אווירה , מהן ממשיך ספסל ישיבה המחובר לאדן החלון ובתוכו מגירות לאחסון. ארונות החשמל הגלויים הוסתרו ונצבעו בגווני הקיר וכעת הכניסה הפכה להיות נעימה ומזמינה. 

גם הסלון ופינת האוכל האזורים הציבוריים והגלויים לעין נחשבו לבעלי עדיפות ראשונה.  קיר הלבנים החלקי שהקטין את החלל מהדיירים הקודמים הוסר, תקרת הגבס שהכבידה על החלל פורקה, והקירות נצבעו מחדש בגוונים בהירים. הסלון עצמו נבחר בגוונים של חול ים שסופג לתוכו את כל הצבעים, מחמם ומתאים בהרמוניה לחלל כולו.  לצידו הונחה כורסת סוויט לוב בגוונים משלימים , שמצד אחד לא מכבידה על החלל ומצד שני כשמה כן היא  מתאימה ל2 אנשים . 

למרות שהמטבח היה דווקא אחרון ברשימת העדיפויות של הלקוחות, הוחלט לטפל גם בו ולהתאימו לאווירה הכללית של הבית. לצורך כך היה צורך בהסרת חיפוי העץ הכהה של האי ולהחליפו בעץ אלון בהיר יותר המתאים לגווניי הבית  כולו.  תקרת הגבס פורקה וחיפוי הקיר הוחלף לגוונים בהירים יותר הכל על מנת לקבל מראה נקי שיכניס גם אור לדירה.


בחדר השינה של ההורים, גב המיטה נצבע ונוספו וילונות כותנה חצי שקופים לקבלת מראה נקי ורומנטי. גם חדרי הילדים נצבעו והותאמו לאווירה הכללית והנעימה של הבית.
הדיירים קיבלו בית חדש נעים וחמים העונה לדרישותיהם. מקום שנעים וכיף לחזור אליו בסוף היום והכול בתקציב הנמוך שהוגדר מראש ובלוחות זמן הקצרים. 

טיפ של מעצבת

 לפעמים דברים קטנים עושים נפלאות. אם אין תקציב להחלפת המטבח, החליפו רק את החזיתות לגוונים שאתם אוהבים. שינוי קטן אבל משדרג המון.