הדיירים: משפחה בת 5 נפשות
מקום: מודיעין
שטח: 170 מ"ר
עיצוב פנים: נרקיס ברזני סטודיו לעיצוב פנים

הפעם אנחנו מבקרים בבית שנרכש כפרויקט צבאי, וככזה הוא נמצא בשכונה שבה כל הבתים זהים לגמרי אחד לשני ללא יכולת לבצע בהם שינויים, או במילים אחרות: קיבוץ של אנשי צבא. בעיצוב כבר ידוע שהכל אפשרי וניתן לשינוי. וגם במסגרת הצבאית הצליח לקבל הבית בית אופי משלו ולהכניס את הכפריות החמימה למודיעין.. מתיחת הפנים שעבר הבית כללה לא מעט חידוש וצביעה של רהיטים  ושילוב של אקססוריז מתאימים והום סטיילינג מוקפד. הקו המנחה בכל השינוי שעבר המקום הוא סגנון כפרי המתחיל כבר מדלת הכניסה וממש עמוק פנימה. 

 את קיר הכניסה הוחלט להאריך מעט ולבנות בתוכו נישה קטנה שתפריד את המטבח ותיצור בו פרטיות. לעיצוב המטבח עצמו נבחרו קווים ישרים כשהקיר המרכזי בו נצבע בטיח בגוון חום כדי להכניס את אותה אווירה ביתית ושונה בחלל. 

כדי להפריד בין המטבח לסלון הוצב כאן שולחן גינה קטן שנכנס פנימה אל הבית ומצטרף גם אל אווירת החמימות שכל כך התבקשה כאן אבל גם שקוף ובעל כסאות מאווררים כך שהמראה שנוצר מצליח לשמור על ניקיון ופשטות. שאר הרהיטים בסלון עצמו נצבעו מחדש בהתאם לאווירה ואליהם צורפו פריטים שונים שנרכשו במיוחד. כך למשל, אפשר למצוא באמצע הסלון תריס עץ ישן ששופץ ונתלה על הקיר, כוננית ישנה שנמצאה ושופצה ואפילו ספסל עץ שנצבע והונח בפינת האוכל.

אותה אווירה כפרית ממשיכה גם בשאר חללי הבית, החל מחדרי הרחצה ועד חדר השינה של ההורים כשמדי פעם היא גם מצליחה לספוג צבעוניות מעניינת מכיוונים שונים ואפילו להחליף מעט את הסגנון בחדרי הילדים. ככה זה כשרוצים ליצור בית עם אופי אמיתי - מוכרחים לתת לו חיים שונים בכל פינה. 

טיפ של מעצבת

 אם יש לכם רהיט שאתם אוהבים אך לא מתאים לעיצוב החדש, אל תמהרו לזרוק אותו. שדרגו אותו, צבעו אותו והתאימו אותו בצורה יצירתית לעיצוב החדש.